Turkkilainen van
- historia
- rodun kuvaus
- värigenetiikkaa
- standardi
Kasvatus
- kasvattaja
- pennut
- pentueet
- suunnitelmat
Kissat
- Mikke
- Mimosa
- Miro
- Miska
- kotikissat
Näyttelyt
- tuloksia
- tulevia
Kuvat
- kuvagalleria
- vesileikit
- pukeutuminen
- Heikki Siltalan kissanäyttelykuvia
Linkit
- kissajärjestöjä
- kotisivuja
- kissatarvikkeita
English section
- about me
- my cats
- breeding
- contact
- links

 

Kasvatussuunnitelmat

 

Ei pentusuunnitelmia lähiaikoina, seuraava pentue mahdollisesti talvella 2017/2018.

 

* * *


Yleistä kasvattamistani pennuista:

Rekisteröin kasvattamani pennut Suomen Kissaliittoon (FIFe). Luovutan pennut 14-viikkoisina, eläinlääkärin tarkastamina, useaan kertaan madotettuina, kahteen kertaan rokotettuina ja mikrosirutettuina. Minimiluovutusikää (12 viikkoa) korkeampi luovutusikä on perusteltu, sillä turkkilainen van on hitaasti kehittyvä rotu, ja pentujen normaalin sosiaalisen kehityksen kannalta on tärkeää viettää emon ja sisarusten kanssa riittävän pitkä aika.

Siitoskissani ovat FeLV- ja FIV-negatiivisia. Kissani on todettu myös tarttuvan ihosienen suhteen negatiiviseksi. Jotta pennut saavat parhaat mahdolliset edellytykset elämälleen, kiinnitän erityistä huomiota ruokintaan jo emon tiineysvaiheessa ja täydennän emon ruokavaliota kalaöljyllä ja maitohappobakteereilla.

Pennun mukana tulee pentupaketti sekä pentukansio. Pentukansiossa on rekisterikirja, hoito-ohjeita, valokuvia pennusta ja sen sukulaisista sekä vanhempien terveystestien kopiot.

Toivon kasvattamilleni pennuille hyviä, kissarakkaita koteja. Kissojen oman turvallisuuden takia en myy pentuja vapaasti ulkoilemaan vaan ainoastaan sisäkissoiksi ja valvotusti ulkoilutettavaksi (valjaat tai ulkotarha). (Lue artikkeli (pdf).) Lupaaville pennuille toivon sellaisia koteja, jotka olisivat kiinnostuneet käymään näyttelyssä ainakin muutaman kerran.

Yhteystietoni:
Sähköposti: inkeri.siltalailveslinnan.net
Puhelin: 050-586 5148

 

 


Mimosa. Kuva Heikki Siltala.